Over Profnorm
en de vestigingen

Profnorm is dé landelijke specialist in gereedschap, techniek en veiligheid. Zakelijke klanten in bouw en industrie vertrouwen dagelijks op de kwaliteitsproducten en diensten van onze technische groothandels. De P’s van Profnorm: praktisch, persoonlijk en professioneel. En de glimlach? Die krijg je er bij Profnorm altijd gewoon bij. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Profnorm vestiging.

ALLES VOOR BOUW EN INDUSTRIE

Profnorm biedt een breed assortiment kwaliteitsproducten voor de zakelijke markt van bouw en industrie. Onze groothandels zijn gespecialiseerd in handgereedschap, elektrisch gereedschap, stationaire machines, techniek, ijzerwaren, bevestigingsmaterialen, lijmen en kitten, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. We hebben de meeste producten op voorraad en anders zijn ze snel leverbaar. Het assortiment verschilt per Profnorm vestiging. Informeer bij jouw Profnorm vestiging met welke kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen we je kunnen helpen.

PRODUCTEN ÉN DIENSTEN

Ook bieden we diverse diensten voor de bouw en industrie. Onze vestigingen hebben een eigen sleutelservice. Daarnaast hebben we eigen werkplaatsen en deskundige vakmensen vakkundige medewerkers voor reparaties en onderhoud. De slijpservice van Profnorm houdt machines en gereedschap scherp. Onze gecertificeerde keurmeesters verzorgen veiligheidskeuringen van elektrisch gereedschap, machines en klimmateriaal volgens wettelijke normen.

PROFNORM = KWALITEIT!

Bouw en industrie stellen uiteraard hoge eisen aan materiaal zoals machines en gereedschap. Daarom kiezen we bij Profnorm voor de meest betrouwbare kwaliteit van gerenommeerde merken. Zo kunnen onze klanten kiezen uit ruim 600.000 artikelen van circa 500 gespecialiseerde leveranciers.

ADVIES? VRAAG HET ONZE VAKMENSEN

Of het nou gaat om stationaire machines, bouwartikelen, elektrische apparatuur of gereedschap voor bouw en industrie: bij Profnorm weten we waar we over praten. Dus ook waar jij over praat. Onze ervaren vakmensen kennen de branche en het assortiment. Ze denken graag mee en vinden altijd de oplossing waarmee je aan de slag kunt.

BESTELLEN ÉN BEZORGEN

Onze bestelservice is altijd bereikbaar. En we léveren niet alleen kwaliteitsproducten; de chauffeurs leveren ze ook af op locatie in hun vestigingsgebied. We bezorgen meestal nog dezelfde dag. Dat geldt ook voor onze onderhouds-, keurings- en reparatiedienst. Jouw persoonlijke Profnorm-chauffeur zorgt dat gereedschap, machines en materiaal op de juiste plek terechtkomen.

SAMEN STERK

Profnorm is één van de succesvolle formules van inkooporganisatie Nicovij. Met onze centrale inkoop kunnen we ons assortiment kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen inkopen. Daarnaast bieden we de ondernemers binnen de Profnorm formule een aantal praktische services, zoals een duidelijke huisstijl, effectieve marketingtools en een herkenbare website.

Bekijk onze vestigingen

De Profnorm services