Veilig blijven werken?
Wij keuren je gereedschap en klimmateriaal!

Veilig kunnen werken staat bij Profnorm altijd voorop. Daar hoort ook de regelmatige (veiligheids)keuring bij van elektrisch gereedschap, machines en klimmateriaal. De specialisten van Profnorm keuren volgens de wettelijk vereiste NEN 3140, NEN 2484 en NEN 2718 certificeerbare veiligheidsnormen.

Keuring van klimmateriaal volgens nen 2484 en nen 2718 norm

Op klimmateriaal, zoals ladders, trappen, rolsteigers en valbeveiliging moet je onder alle omstandigheden veilig kunnen werken. Daarom is het belangrijk klimmateriaal regelmatig te laten keuren. De specialisten van Profnorm keuren volgens NEN 2484 en NEN 2718 norm.

Machinekeuring met nen 3140 veiligheidscertificaat

Onze vakbekwame specialisten zorgen voor de keuring van elektrische installaties en machines op alle aspecten van veilige bedrijfsvoering. Als onafhankelijke specialist voeren we periodieke keuringen uit volgens NEN 3140-norm. Op die manier voldoen gereedschap en machines structureel aan de wettelijk vereiste technische- en veiligheidsnormen.

Machinekeuring inclusief keuringsrapport

Na afloop van de keuring krijg je het officiƫle keuringsrapport met daarin de resultaten van de keuring. Daarin krijg je een compleet overzicht van de staat van de machine of installatie. Waar nodig worden ook eventuele verbeterpunten door de keurmeesters in het rapport opgenomen.

Voorkom incidenten en schade

Regelmatige keuring van machines en apparatuur is enorm belangrijk. Het voorkomt incidenten zoals bedrijfsongevallen en uitval door brand of storing. Op die manier helpt gedegen onderhoud mee om schade en kosten te minimaliseren. Ook voor wat betreft de invulling van de zorgplicht voor werknemers is gecertificeerde periodieke keuring van belang.

Meer informatie over de keuringen van profnorm?

Neem dan contact op met een van de vestigingen.