bezorgen op locatie
doen we graag

Artikelen bestellen bij Profnorm én snel laten bezorgen? Ook dat is uiteraard geen probleem. Onze chauffeurs staan voor je klaar. Ze leveren de bestelling meestal nog dezelfde dag netjes bij je af. ’s Morgens besteld, ’s middags geleverd! Ook voor repareren, slijpen of keuren halen we gereedschap en machines bij je op en leveren ze in topconditie weer af op locatie.

Bestellen? zo geregeld per app, mail of telefoon

Bij Profnorm houden we van een praktische en vooral persoonlijke aanpak. Heb je op korte termijn bouwmaterialen, machines of gereedschap nodig? Bestel snel en makkelijk per app, telefoon of mail. Als we de bestelling ’s morgens binnenkrijgen kunnen we de artikelen die je nodig hebt meestal nog dezelfde dag netjes bij je afleveren.

Reparatie, slijpen of keuring? opgehaald en gebracht!

Moeten we een machine of gereedschap voor je repareren, slijpen of keuren, maar heb je geen tijd te verliezen? Dan is één telefoontje voldoende. In overleg haalt onze chauffeur gereedschappen en/of machines bij je op en levert ze na repareren, slijpen of keuren weer zo snel mogelijk op locatie bij je af.

de vertrouwde gezichten van profnorm

Onze chauffeurs zijn meestal al járen bij de zaak. Ze kennen hun klanten en hun werkwijze. Zo kunnen onze klanten altijd rekenen op een vertrouwd gezicht. Lijkt een detail. Maar het zijn juist wél die persoonlijke details die we bij Profnorm belangrijk vinden. En die onze klanten enorm waarderen!

Vraag onze chauffeurs om advies

Onze chauffeurs doen als dat nodig is méér dan alleen je bestelling afleveren. Ze kennen de branche en het productassortiment van Profnorm als geen ander. Heb je vragen over producten of werkwijzen, heb je advies nodig of zoek je een praktische oplossing? Met hun probleemoplossend vermogen en hun vaak járenlange ervaring in de branche helpen onze Profnorm-chauffeurs je graag verder.

Snel transport bij calamiteiten

Soms is snelheid van belang. Bijvoorbeeld bij calamiteiten of andere onvoorziene veranderingen in de planning. Ook in dat geval kun je contact met ons opnemen. Dan doen we uiteraard álles wat in onze mogelijkheden ligt om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Ook levering in jouw regio?

Wil je jouw bestelling graag op locatie laten afleveren maar weet je niet zeker of je in onze regio zit? Als het past in de route en het tijdschema maken onze chauffeurs graag een paar extra kilometers voor je. Wil je zeker weten of jouw locatie op onze route ligt? Neem dan gewoon even contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Profnorm.

Meer informatie over de bezorgservice van profnorm?

Neem dan contact op met een van de vestigingen.