De Profnorm SLEUTELSERVICE
voor bijna alle sleutels

Snel en makkelijk sleutels bij laten maken? Bij onze Profnorm vestigingen kun je terecht voor het laten dupliceren van praktisch alle soorten sleutels. Van huissleutel, fietssleutel en kluissleutel tot autosleutel met transponder: onze deskundige specialisten maken ze terplekke voor je. Gewoon terwijl je wacht. Bij Profnorm gaan alle deuren voor je open!

sleutelservice en sleutelreparatie

Extra huissleutel bij laten maken? Altijd makkelijk om een paar sleutels extra te hebben. De specialisten van Profnorm gaan graag voor je aan de slag. In al onze vestigingen kun je terecht om snel sleutels bij te laten maken. Dat geldt uiteraard voor alle soorten sleutels. Van huissleutel, schuursleutel en kluissleutel tot fietssleutel; in onze Profnorm vestiging in de buurt maken we ze snel voor je.

Sleutels voor cilindersloten – met code en certificaat

We hebben de basis sleutel altijd op voorraad en kunnen direct de unieke sleutel voor cilindersloten dupliceren. Met het bijbehorende certificaat en persoonlijke, unieke code kun je altijd extra sleutels laten bijmaken.

Sleutel kwijt? zorg voor voldoende reservesleutels

Wil je voorkomen dat je de hele cilinder van je slot moet vervangen als je je sleutel verliest? Zorg dat je genoeg reservesleutels hebt. Laat dus voor de zekerheid bij Profnorm altijd een extra reservesleutel maken.

Sleutels van gerenommeerde merken als abus, nemef, lips en mauer

De sleutelservice van Profnorm kan sleutels van de meest gangbare merken, zoals Abus, Nemef, Lips, Mauer direct voor je kopiëren. Ook sleutels met certificaat zijn geen probleem.

Autosleutels met transponder

Met behulp van onze state of the art apparatuur kunnen we direct autosleutels van de meest gangbare merken en typen auto’s voor je dupliceren en programmeren. En de kosten? Ook fijn: voor het kopiëren van autosleutels betaal je bij Profnorm een vriendelijke prijs.

Sloten en veiligheid

In de Profnorm vestiging bij jou in de buurt kun je ook terecht voor complete cilindersloten én het bijbehorende veiligheidsbeslag. Onze adviseurs helpen je graag verder met gecertificeerde beveiligingsproducten en kwalitatief hang- en sluitwerk. We bieden producten van de meest gerenommeerde merken zoals Axa, Abus, Nemef, Yale, Secu, etc.

ook reparatie van sloten

Buitengesloten? Of je slot kapot? De slotenmakers van Profnorm kunnen je helpen met de reparatie van sloten. Informeer bij jou Profnorm naar de mogelijkheden.

Meer informatie over de sleutelservice van profnorm.

Neem dan contact op met een van de vestigingen.