Gereedschap repareren

Reparatieservice

Elektrisch gereedschap laten repareren doe je bij Profnorm. Werkt je boormachine, kettingzaag of grasmaaier niet goed meer? Wij repareren het graag. Kom langs bij één van de vestigingen of neem contact op om je gereedschap op te laten halen weer te bezorgen.

Elektrisch gereedschap repareren

Bij Profnorm kan je terecht voor het repareren van allerlei elektrisch gereedschap. Onze opgeleide monteurs hebben alle apparatuur in huis om je gereedschap te repareren. Heb je geen tijd om langs te komen? Dat begrijpen wij als geen ander. We halen het te repareren gereedschap op en leveren het weer in goede staat bij jou op locatie af. Op een moment dat voor jou goed uitkomt. Zo kan je ongestoord verder met je eigen klanten en opdrachten.

Vind jouw vestiging

Welk Elektrisch gereedschap repareren wij vaak?

Bij Profnorm repareren we bijna alles. Onze monteurs helpen je graag bij het repareren van zowel handgereedschap, elektrisch gereedschap als industriële machines. Zo helpen we je onder andere met:

Boormachine repareren

Voor een boormachine laten repareren ben je bij Profnorm aan het juiste adres. Of het nou gaat om een klopboormachine, betonboormachine of accuboormachine repareren. Wij doen het graag voor je.

Kettingzaag repareren

Ook voor een kettingzaag repareren kom je langs bij Profnorm. We hebben alle tools in huis om te zien waar het probleem zit en repareren het vakkundig.

Heggenschaar repareren

Een elektrische heggenschaar laten repareren? Of een heggenschaar op benzine? Dat hebben wij snel gedaan. Kom langs voor vakkundige reparatie of laat je gereedschap halen en terugbrengen.

Grasmaaier repareren

Laat je grasmaaier repareren bij Profnorm. Wij zorgen voor zowel reparatie van je elektrische grasmaaier, als voor reparatie van trekkoord grasmaaiers. Ook ben je bij ons in goede handen om de aandrijving van de grasmaaier te laten repareren.

Industriële machines

We repareren niet alleen kleiner elektrisch gereedschap maar ook industriële machines, zoals een kolomboormachine, freesmachine of cirkelzaag.

Overig gereedschap

Bij Profnorm repareren we bijna alles. Staat jouw gereedschap er niet tussen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen. We helpen je graag.

Houd je gereedschap in goede conditie

Regelmatig onderhoud is belangrijk als je goede prestaties wilt leveren en zo lang mogelijk gebruik wilt maken van je gereedschap. Plan daarom regelmatig een onderhoudsbeurt, bij Profnorm helpen we je daar graag bij met onze onderhoudsservice.

Houd je gereedschap scherp

Voor heel wat machines is het belangrijk dat ze goed scherp blijven. Zo bereik je de beste resultaten. Is je gereedschap toe aan een slijpbeurt? Ook dit regelen we graag. Bekijk onze slijpservice of kom langs bij één van onze vestigingen.

Geef je oude gereedschap een tweede leven

Heb je gereedschap zo veel gebruikt dat het niet meer te slijpen is? Mogelijk kan je dan een onderdeel vervangen, bijvoorbeeld door een nieuw zaagblad te monteren. Is dat ook niet meer zinvol, dan is het tijd voor iets nieuws.

Doneer je oude gereedschap

Heb je oud gereedschap dat je niet meer gebruikt? Bij Profnorm lever je het in voor een goed doel: Stichting Gered Gereedschap. Zo geef je je gereedschap een tweede leven en help je vakmensen in ontwikkelingslanden.

Over Gered gereedschap

Stichting Gered Gereedschap helpt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. Zo krijgen vakmensen een kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen. Jouw oude gereedschap draagt hieraan bij!

Gereedschap laten halen en brengen

Bij Profnorm begrijpen we dat je opdrachten doorlopen en je niet altijd tijd hebt om langs te komen. Daarom halen we alles bij jou op en brengen we het weer terug bij jou thuis of op de werkplaats nadat we het gereedschap gerepareerd hebben. Dat scheelt je een ritje en zo kan je ongehinderd door met de klussen bij klanten!Vraag de Profnorm bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.

Vind jouw vestiging

De services van alle
Profnorm vestigingen

Bij Profnorm helpen we je graag. Onze experts helpen je met verschillende dingen, zoals het maken van sleutels, slijpen van je gereedschap of het bedrukken van werkkleding.

Sleutelservice

Lees meer

Bezorgservice

Lees meer

Keuringen

Lees meer

bedrukken & borduren

Lees meer

Reparaties

Lees meer

Bedrijfskleding

Lees meer

SLijpservice

Lees meer

onderhoud

Lees meer