messen en gereedschap slijpen

Slijpservice

Gereedschap slijpen? Bij Profnorm is dat zo geregeld. We slijpen al je gereedschap en messen zodat jij weer scherp door kan met je werk. Of het nou om een zaagblad, boor, grasmaaier of heggenschaar gaat. Kom langs bij één van onze vestigingen voor de beste slijpservice.


Gereedschap slijpen

Gereedschap slijpen doe je bij Profnorm. Onze professionals zorgen ervoor dat je gereedschap in no-time weer goed scherp is. We slijpen bijna alles, zo kan je snel weer verder werken met gereedschap zo scherp als nieuw.

Groot gereedschap slijpen?

Ook voor grote en industriële machines slijpen kan je bij ons terecht. We komen je machine ophalen bezorgen hem weer bij jou op locatie, vlijmscherp. Dat scheelt je kostbare tijd die je aan jouw klanten kan besteden.

gereedschap slijpen slijpservice

Verschillende soorten gereedschap slijpen

We slijpen allerlei soorten gereedschap. Van klein handgereedschap en elektrische machines tot industriële machines slijpen, we doen het graag. Zo helpen we je onder andere met:

(Ketting)zaag slijpen

Ben je vaak aan het zagen, dan is het belangrijk om regelmatig je handzaag of kettingzaag te slijpen. Wil je je decoupeerzaag, metaalzaag, figuurzaag of houtzaag slijpen, of een ander soort zaag. Bij ons ben je aan het juiste adres.

zaagblad slijpen

Ook helpen we je met zaagbladen slijpen. Heb je een grote machine? Maak dan een afspraak zodat wij hem kunnen ophalen en weer afleveren op een tijdstip dat voor jou uitkomt.

scharen slijpen

Bij Profnorm zorgen we voor scherpe scharen. Bij ons laat je snel je heggenschaar, snoeischaar, plaatscharen of kappersschaar slijpen. Zo zorg je ervoor dat je mooi resultaat levert voor jouw vak.

messen slijpen

Messen slijpen doe je ook bij Profnorm. Denk bijvoorbeeld aan vouwmessen en zakmessen, maar ook koksmessen slijpen is geen probleem.

boor slijpen

Een scherpe boor werkt veel makkelijker en bespaart je veel tijd. Daarom is het belangrijk om je houtboren, steenboren, metaalboren, en betonboren te slijpen. Bij Profnorm doen we dit graag voor je.

Grasmaaier slijpen

Grasmaaierbladen slijpen is belangrijk als je wilt dat je machine goed blijft werken. Je kan bij ons terecht voor het slijpen van handmaaiers, kooimaaiers, zitmaaiers andere maaimachines.

Verspaning machines en materiaal

Gespecialiseerde machines voor de verspaning laat je bij Profnorm slijpen. Met professionele apparatuur leveren wij je machine weer vlijmscherp af. Bovendien kunnen we de machines komen halen en weer terugbrengen.

ander gereedschap slijpen

Ook voor beitels, spades, frezen en multitool zaagjes slijpen ben je bij Profnorm aan het juiste adres. Staat de tool die jij scherp wilt hebben er niet bij? Neem dan contact op of kom langs. Wij slijpen bijna alles!


geld besparen met gereedschap slijpen

Door machines goed te onderhouden gaan ze langer mee. Slijp je machines daarom op tijd, zo blijven ze in topconditie!

Vooral zaag-, frees- en boormachines gaan langer mee als je ze goed onderhoudt. Dat is niet alleen duurzamer, maar je bespaart uiteindelijk ook geld.

Wat kost gereedschap slijpen?

Gereedschap slijpen kan al vanaf een kleine prijs van zo’n 5 tot 10 euro. Wel ligt het er aan welk gereedschap je wilt laten slijpen, zo is het slijpen van een mes goedkoper dan een grote cirkelzaag. De prijs hangt dus af van het gereedschap en het te slijpen oppervlak. Vraag bij de Profnorm bij jou in de buurt wat jouw gereedschap slijpen kost.

geslepen gereedschap cirkelzaag

Gereedschap laten halen en brengen

Als professional heb je genoeg te doen. Daarom halen we het gereedschap dat je wilt laten slijpen op, en brengen we het geslepen weer bij je thuis of op de werkplaats. Zo kan je onbezorgd doorgaan met je eigen opdrachten.

Vraag de Profnorm bij jou in de buurt naar de mogelijkheden.


Geef je oude gereedschap een tweede leven

Heb je gereedschap zo veel gebruikt dat het niet meer te slijpen is? Mogelijk kan je dan een onderdeel vervangen, bijvoorbeeld door een nieuw zaagblad te monteren. Is dat ook niet meer zinvol, dan is het tijd voor iets nieuws.

Doneer je oude gereedschap

Heb je oud gereedschap dat je niet meer gebruikt? Bij Profnorm lever je het in voor een goed doel: Stichting Gered Gereedschap. Zo geef je je gereedschap een tweede leven en help je vakmensen in ontwikkelingslanden.

Over Gered gereedschap

Stichting Gered Gereedschap helpt (leerling) vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. Zo krijgen vakmensen een kans om een zelfstandig bestaan als bijvoorbeeld timmerman, automonteur of kleermaker op te bouwen. Jouw oude gereedschap draagt hieraan bij!

Vind de Profnorm in jouw buurt