TIJDELIJK GEREEDSCHAP NODIG?
HUUR JE GEWOON BIJ ONS

Snel tijdelijk gereedschap nodig? Apparatuur huren om direct in te kunnen zetten? Geen probleem bij Profnorm. Veel van de kwaliteitsproducten en apparatuur die we in onze vestigingen verkopen hebben we ook in de verhuur. Zo hoef je niet te investeren in apparaten die je alleen tijdelijk nodig hebt. Verhuur tegen scherpe prijzen!

LIEVER HUREN DAN KOPEN?

Wil je specifiek gereedschap liever huren dan kopen? Voor zolang dat nodig is? Geen probleem. Bij Profnorm maken we het graag makkelijk voor je. Vraag bij jouw Profnorm vestiging welk gespecialiseerde gereedschap je voor kortere of langere tijd kunt huren.

Elektrisch gereedschap huren in de buurt

Als zzp’er of klein bouwbedrijf beschik je niet altijd over gespecialiseerde apparatuur of gereedschap. In dat geval is huren bij Profnorm makkelijk én aantrekkelijk. Welke apparatuur je ook op een klus wil inzetten: voor de huur van elektrisch (hand)gereedschap zoals boormachines en zaagmachines kun je altijd bij Profnorm terecht. Informeer bij de vestiging bij jou in de buurt naar de mogelijkheden voor verhuur.

Huur de nieuwste apparaten en machines

Bij Profnorm investeren we continu in ons assortiment artikelen voor de verhuur. Zowel in de aanschaf van nieuwe apparatuur als in onderhoud. Dat betekent dat je voor alle mogelijke werkzaamheden altijd de nieuwste machines en gereedschap kunt huren.

GOED ONDERHOUDEN EN ALTIJD GEKEURD

Bij Profnorm staat veiligheid altijd voorop. Aan het onderhoud van machines en artikelen voor de verhuur hechten we bij Profnorm veel waarde. Daarom is ons verhuurassortiment optimaal veilig en uiteraard altijd gekeurd en gecertificeerd volgens wettelijke veiligheidsnormen.

Verhuur van klim- en steigermateriaal

Ook voor de huur van rolsteigers, dakkapelsteigers en werkbruggen voor bijvoorbeeld schilder- of onderhoudswerk kun je terecht bij de meeste Profnorm vestigingen. Waar nodig inclusief valbeveiligingssets. Ook ladderliften verhuren we bij Profnorm. Al ons klim- en steigermateriaal voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen.

Flexibel bezorgd in de regio

Onze chauffeurs staan klaar om het materieel dat je huurt snel af te leveren op de plek waar het moet zijn. Op die manier weet je zeker dat je ononderbroken -of in elk geval zo snel mogelijk- door kunt.

Reinigingsapparatuur huren

Snel reinigingsapparatuur nodig? Een aantal van onze Profnorm vestigingen verhuurt reinigingsapparatuur zoals hogedrukreinigers, stoomcleaners, veegmachines en nat- en droogzuigers. Daarmee kun je elke klus aan. Van het reinigen van straatwerk tot efficiënte tapijtreinigers: één telefoontje naar Profnorm en je kunt er direct over beschikken.

Bouwgereedschap huren

Van elektrisch (hand)gereedschap tot boor- en breekhamers en van beton- en metselgereedschap tot meettoestellen; het materieel dat wij in onze Profnorm vestigingen verkopen hebben we in veel gevallen ook in de verhuur. Op die manier kun je direct beschikken over uitstekend onderhouden materiaal van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie over de verhuurservice van profnorm.

De verhuur mogelijkheden kunnen verschillen per Profnorm vestiging. Vraag daarom de verhuurbrochure aan van jouw Profnorm vestiging. Neem dan contact op met één van de vestigingen.