Bedrukken en borduren
van bedrijfskleding

Niet alleen comfort en veiligheid spelen een rol bij bedrijfskleding. Ook de juiste uitstraling kan belangrijk zijn. De kwaliteit van je vakmanschap mag best gezien worden, toch? Bij Profnorm kunnen we jouw werkkleding voorzien van logo, huisstijlelementen en reclame. Daarmee sluit de uitstraling van medewerkers naadloos aan bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Professionele uitstraling van bedrijfskleding

Zijn je medewerkers herkenbaar en is hun uitstraling positief en professioneel? Mooi bedrukte bedrijfskleding is een opvallende tool in de uitstraling van de organisatie en promotie van je merk. Bij Profnorm werken we met verschillende technieken om jouw bedrijfskleding te voorzien van opdruk zoals logo en reclame op bijvoorbeeld borst, mouw en rug.

bedrijfskleding met logo?

In onze eigen vestigingen kunnen we werkkleding voor je bedrukken. We hebben gespecialiseerd personeel en eigen machines voor transferdruk om logo’s en reclame te drukken op je bedrijfskleding. Uiteraard met de gerenommeerde Profnorm-kwaliteit! En heb je hulp nodig bij het ontwerpen van een logo of reclame-uiting? Ook dan kunnen onze vormgevers je helpen met een eigen design.

Logo’s op bedrijfskleding borduren

Kies je voor een nóg mooier en duurzamer alternatief om je bedrijfskleding van logo of reclame te voorzien? Dan is borduren een prachtige oplossing. De garens die

we gebruiken zijn van hoge kwaliteit. Een geborduurd logo vervaagt en beschadigt daarom niet, is kleurecht, laat niet los en gaat bijzonder lang mee. In onze eigen studio’s kunnen we je bedrijfskleding voorzien van uiterst duurzaam borduurwerk. Met geborduurde logo’s op werkkleding maken je medewerkers altijd een professionele en verzorgde indruk.

welke bedrijfskleding kunnen we voor je bedrukken of borduren?

In onze vestigingen kunnen we je alle soorten bedrijfskleding laten zien, van softshell jassen en werkbroeken tot truien, shirts, werkbroeken, jeans en bodywarmers met opdruk. Ook hebben we een groot aantal voorbeelden van bedrukking en geborduurde reclame op bedrijfskleding. Zo krijg je direct een idee van de mogelijkheden. Je kunt altijd in een van de Profnorm vestigingen terecht voor deskundig advies.

Kijk ook bij onze bedrijfskleding

In de Profnorm vestigingen heb je een ruime keuze uit bedrijfskleding die je kunt bestellen en direct laten bedrukken of borduren. Of je nou kiest voor bedrukking of zelfs borduurwerk: met onze kwalitatief hoogstaande bedrijfskleding mét bedrukking zijn jouw specialisten altijd herkenbaar! Kijk hier voor een overzicht van onze bedrijfskleding.

Meer informatie over bedrukken en borduren van profnorm.

Neem dan contact op met een van de vestigingen.