Onderhoud van gereedschap

onderhoudsservice

Onderhoud van gereedschap doe je bij Profnorm. Door je gereedschap regelmatig te onderhouden profiteer je er langer van. Kom langs bij één van de vestigingen of neem contact op om je gereedschap op te laten halen weer te bezorgen.


Onderhoud van Elektrisch gereedschap

Bij Profnorm kan je terecht voor onderhoud van elektrisch gereedschap, zoals je heggenschaar, kolomboormachine of zaagmachine. Onze opgeleide monteurs hebben alle apparatuur in huis voor een goede onderhoudsbeurt van je gereedschap.

Bij jou opgehaald en geleverd

Heb je geen tijd om langs te komen? Dat begrijpen wij als geen ander. We halen het te onderhouden gereedschap op en leveren het weer in goede staat bij jou op locatie af. Op een moment dat voor jou goed uitkomt. Zo kan je ongestoord verder met je eigen klanten en opdrachten.

onderhoud van gereedschap profnorm

Onderhoud van gereedschap dat wij vaak uitvoeren

Bij Profnorm onderhouden we bijna alle soorten gereedschap. Of het nou gaat om handgereedschap, elektrisch gereedschap of industriële machines. Zo helpen we je onder andere met het onderhouden van gereedschap zoals:

Onderhoud (kolom)Boormachine

Voor onderhoud van je kolomboormachine of handboormachine ben je bij Profnorm aan het juiste adres. Of het nou gaat om een klopboormachine, betonboormachine of accuboormachine, wij onderhouden het graag voor je.

Onderhoud zaagmachine

Ook voor onderhoud van je zaagmachine of handzaag kom je langs bij Profnorm. We hebben alle tools in huis voor het vakkundig slijpen en onderhouden van gereedschap.

Onderhoud Heggenschaar

Is je elektrische heggenschaar toe aan onderhoud? Dat hebben wij snel gedaan. Kom langs voor vakkundig onderhoud van heggenscharen, zowel op benzine als elektrisch.

Onderhoud Grasmaaier

Laat je grasmaaier goed onderhouden bij Profnorm. Wij zorgen voor onderhoud van je elektrische en trekkoord grasmaaiers. Zo blijft je maaier scherp en blijft de aandrijving en mechaniek goed werken.

Onderhoud Industriële machines

Niet alleen onderhouden we elektrisch gereedschap, ook voor industriële machines onderhouden kan je bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een frees- of ponsmachine.

Overig gereedschap

Bij Profnorm zijn we er voor bijna al je onderhoud. Staat jouw gereedschap er niet tussen? Neem dan contact met ons op of kom langs bij één van onze vestigingen. We helpen je graag.


onderhoud gereedschap kolomboor

Gereedschap stuk?

Kapot gereedschap is erg vervelend. Gelukkig is het vaak te repareren. Kom langs bij één van onze vestigingen of bel ons voor reparatie.

Toch liever een nieuw exemplaar? Lever je oude gereedschap dan in bij Profnorm voor Stichting Gered Gereedschap.

Houd je gereedschap scherp

Veel machines die je dagelijks gebruikt moeten goed scherp zijn. Alleen dan kan je er goed mee werken. Kan jouw gereedschap wel een slijpbeurt gebruiken? Kom langs bij Profnorm voor professionele slijpservice.


Bespaar met goed onderhouden gereedschap

Door goed onderhoud van gereedschap kan je langer genieten van je favoriete tools. Je gereedschap werkt efficiënter na een onderhoudsbeurt en wanneer je het terugkrijgt kan je er weer een tijd mee vooruit. Dat scheelt je ook nog eens in je portemonnee.

We verwijderen vuil en verhelpen slijtage door het onderhouden van gereedschap. Ook kijken we de bedrading goed na. Daardoor weet jij dat je machine weer goed werkt. Door versleten onderdelen tijdig te vervangen voorkom je vaak dat je gereedschap stuk gaat en sta je niet opeens met lege handen.

Gereedschap laten halen en brengen

Bij Profnorm begrijpen we dat je als ondernemer genoeg te doen hebt. Daarom halen en brengen we het te onderhouden gereedschap bij jou thuis of op de werkplaats. Dat scheelt je een ritje en zo kan je ongehinderd door met je eigen onderneming! Vraag naar de Profnorm bij jou in de buurt naar de bezorgopties.

Vind de Profnorm vestiging in jouw buurt

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE SERVICE?

Bij Profnorm helpen we je graag. Onze experts helpen je met verschillende dingen, zoals het maken van sleutels, slijpen van je gereedschap of het bedrukken van werkkleding.

Slijpservice
Reparaties
Keuringen
Bezorgen
Borduren en bedrukken